Jump to content

Február végére még becsúszik egy kis Horizon: Zero Dawn

2017. 02. 06. 11:58

Jó hónap ez PlayStation exkluzívnak lenni. A Nioh és a Persona 5 után itt egy újabb indok az európai játékosoknak, hogy miért a Sony konzolja mellett tegyék le a voksukat.

Február leges legvégére bekucorodott a lenyűgözően tehetséges Guerilla Games csapatának játéka, akik egy évtizeden át csak Killzone címeket gyártottak. Tulajdonképpen mind szolid shooter lett, de egyik se érte el az olyan versenytársak népszerűségét, mint amilyen például a Halo vagy a Gears of War sorozat.

A Horizon: Zero Dawn ehhez képest valami teljesen új. Egy akció RPG-ről beszélünk, ami 1000 évvel a jövőben játszódik, amikor az emberi civilizáció romjain óriási robot dinoszauruszok caflatnak fel-alá. Mi magunk a játékban egy íjászt alakíthatunk, aki ezeket a gigászi szörnyeket vadássza értékes alkatrészeikért. Ha ezek alapján még nem tudjuk elképzelni, hogy mire is számítsunk, akkor lessünk bele az alábbi trailerbe.

A játék eredetileg már tavaly kijött volna, de el kellett halasztani. Végül úgy alakult, hogy idén február 28-án jelenik meg PlayStation 4-re. Kíváncsian várjuk, hogy vajon milyen fogadtatást kap.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)