Jump to content

Következő héten jön a Persona 5

2017. 02. 06. 11:42

A PlayStation tábor európai szurkolói örvendezhetnek. A tavalyi japán megjelenés után végre hoznák is megérkezik a kiváló Persona szerepjáték sorozat legújabb tagja.

A Nioh utáni érezik a következő PlayStation exkluzív cím: a Persona 5. A játék sorozat minden egyes újabb részével egyre népszerűbbé válik, ennek pedig jó oka van. Ezek a játékok hihetetlen jók. Egy csoport tinédzsert követnek nyomon, akiket mindig valamilyen mágiával és rejtélyekkel övezett történetbe csomagolnak. Jól hangzik, nem? Talán annyira nem, de ne hagyjuk, hogy ez megtévesszen minket.

A Persona 5 alapvetően egy szerepjáték, de akár egyfajta társadalom-szimulátornak is tekinthetjük, amiben egy tokiói iskolás bőrébe bújhatunk, aki meglehetősen kettős életet él. Nappal fogjuk rá átlagos diák néhány fura hobbival és másodállással, miközben esténként más világok kazamatáiban barangol, lidércekkel harcol és rejtvényeket old meg. .Gyűjtsünk démonokat a körökre osztott harcrendszeren keresztül, kombináljuk őket erősebbeké és próbáljunk meg nem úgy gondolni rá, mint a pokémon egy felnőttesebb verziójára. Nagyjából erről lenne szó egy tökéletes átélést biztosító atmoszférával és a játékhoz nagyszerűen illeszkedő zenei aláfestéssel.

A játék eredetileg tavaly december 15-én jelent meg Japánban. Európában és Észak-Amerikában a Deep Silver adja ki és csak 2017. február 14-én fog megjelenni PlayStation 3 és PlayStation 4 platformokra.

(Forrás: gamerguru.hu Kép forrása: vg247.com)