Jump to content

Death Stranding tárgyakat rejt a Horizon: Zero Dawn

2017. 02. 27. 19:14

Egy kis meglepetés vár azokra, akik figyelmesen játsszák végig a napokon belül megjelenő Horizon Zero Dawn-t. A legújabb PlayStation 4 exkluzív néhány érdekes tárgyat rejt Hideo Kojima következő játékából.

Néhány nap és megérkezik a Guerrilla Games fejlesztette Horizon Zero Dawn, ami hithű PlayStation 4 exkluzívként rejt magában három apró tárgyat utalásként a szintén PlayStation 4 exkluzívnak ígérkező Death Stranding-ra, amit a jó öreg Hideo Kojima heggeszt.

Kojima és a Guerrilla Games csapatának pozitív kapcsolata nem titok. A Death Stranding is a Guerrilla Decima Engine-jét használja, amit Kojima olyan erősnek talált, hogy egyszerűen csak rakétaként reflektált rá.

A három tárgy közül az első annak a nyakláncnak a másolata, amit a Death Stranding első trailerében Norman Reedus nyakában láthatunk lógni. A másik tétel az ugyancsak az első trailerben látható bilincsek. Ezek mellett akad még egy aprócska figura, ami a babát ábrázolja a játék második traileréből, amiben Mads Mikkelsen is feltűnik. Az alábbi videóban meg is nézhetjük ezeket a tárgyakat a játékban.

A Horizon Zero Dawn PlayStation 4 exkluzív február 28-án jelenik meg Amerikában, illetve március elsején Európában. A Death Stranding nem kapott még hivatalos megjelenési dátumot, de az idei E3-on már biztosan sor kerül erre is.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)