Jump to content

Horizon Zero Dawn – Márpedig pulykának lenni szívás

2017. 03. 14. 16:03

Aki látott, szagolt, vagy kóstolt már pulykát, ne adj isten előző életében maga is az volt, az biztosan tudja, hogy pulykának lenni finom, de nem egészséges dolog ezen a világon. Mint kiderült, sajnos a videojátékokban se jobb a helyzet.

Legalábbis a Horizon Zero Dawn pulykái semmivel sincsenek jobb alkupozícióban a valódi társaiknál. Annyi minden félét le lehet vadászni ebben a játékban, de kinek van kedve hatalmas robotdinókkal bajlódni, mikor finom ropogós pulykára is van lehetőség?

Egy pulyka levadászása nem igényel nagy tervezést a Horizon Zero Dawn játékban, ráadásul az egyike azoknak a teremtményeknek, amelyek a leggyakrabban az utunkba kerülnek. Hogy miért pont a pompázatos pulykák szaporodtak így el a többi vadonélő ragadozó társaságában az mondjukegy jó kérdés. Pedig ők a legkönnyebb prédák a rókák és vaddisznók és egyéb vadonlakó alkalmatosságok társaságában.

Ezek után már nem fogunk meglepődni azon a tweeten, amely azt ecsetelgeti nekünk grandiózus számok kíséretében, hogy még mondjuk az olyan teremtményből, mint a Tunderjaw „csak” 1,4 milliót pusziltak be a játékosok, addig pulyákból 20 milliót. Nyugodjon békében az összes pulyka. Azért vannak túlélők. Az alábbi videóban szereplő pulyka például láthatóan rezisztensé vált a halálra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)