Jump to content

2,6 millió példányt adtak el a Horizon: Zero Dawn játékból

2017. 03. 16. 20:28

A Horizon: Zero Dawn csupán két hete jelent meg, de már most elmondhatja magáról, hogy túl van az első néhány millió példányán. Ezek után nem fogunk meglepődni, hogy már készül is az első sztori expanzió.

Február 28-án jött ki a Horizon: Zero Dawn és azóta 2,6 millió darabot adtak el belőle világszerte. Ez így önmagában szép eredmény, hát ha még hozzátesszük, hogy ezzel a Horizon: Zero Dawn, nem csak a Guerrilla fejlesztőcsapat eddigi legnagyobb debütálása, de a Sony szerint az eddigi legsikeresebb PlayStation 4 exkluzív játék. A számok a lemezes és a PlayStation Áruházon keresztül végbement digitális vásárlásokat egyaránt tartalmazzák.

Szóval a Sony örül, a Guerrilla Games örül, a játékosok is örülnek, de nincs idő nagyon úszkálni a boldogságban, mert hát tudjuk, hogy mit kell csinálni a vassal ilyenkor.. A csapat be is jelentette, hogy készül az első olyan DLC, ami majd tovább gördíti a játék sztoriját. Hermen Hulst a Guerilla Games csapatától egyenesen azt mondta, hogy ez még csak a kezdete Aloy történetének.

A játékról készült értékelések eredményének összefoglalóját itt tekinthetjük meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)