Jump to content

Nagy leárazást csapott a PlayStation exkluzív játékokból a PS áruház

2017. 03. 23. 10:14

Ha épp próbáltuk meggyőzni magunkat, hogy ne vegyük meg a Gravity Rush 2-t digitálisan, akkor ez a leárazás nem fog segíteni.

A Sony egy igazi parádés akciónak lett a házigazdája a PlayStation Áruházon keresztül, ahol most akár 55%-os kedvezménnyel vásárolhatunk be PS3, PS4 és Vita exkluzív címekből.

A mai naptól az olyan PS4 játékok, mint az Uncharted 4, a The Last Guardian, a The Last of US Remastered és a Bloodborne akciós áron érhetőek el.

Az akciós lista roppant hosszú, ezért meg sem próbáltuk itt újra lehozni.A teljes listát bárki megnézheti eme linken, az áruház honlapján.

Az akció három részből áll. Az egyik az ’Only on PlayStation Sale’, a másik a ’Totally Digital Sale’, mely utóbbi esetében a listáról választott két játék közül az olcsóbbikat ingyen kapjuk. Mindkét akció április 5-ig tart. Harmadrészt a fenti akciókból kimaradt néhány olyan előrendelhető játék, amit szintén kedvezményes áron szerezhetünk be. Ilyen például a Nex Machina, a Polybius, a Marvel’s Guaridans of the Galaxy: The Telltale Series és még sok más érdekes tétel. Érdemes alaposan végigböngészi az oldalt. Meg fogunk lepődni mennyi mindent akciózott le nekünk a Sony.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)