Jump to content

Marvel Heroes Omega – Április 21-én indul a zárt béta

2017. 04. 20. 12:06

PC-n már nem ismeretlen név, de PlayStation 4 konzolra csak most érkezik a Gazillion akció-RPG játéka, a Marvel Heroes Omega egy zárt bétával, amire bárki bebiztosíthatja a jegyét.

A Marvel Heroes Omega PS4-re és Xbox One-ra egyaránt meg tervez jelenni a jövőben, de április 21-én, pénteken mégis csak a PlayStation 4-es zárt béta indul útjára. Ennek oka, hogy a fejlesztők egyszerre csak egy platformra szeretnének/tudnak koncentrálni.

No, de örüljünk annak, ami van. A PS4 béta se olyan rossz móka, csak hát mivel zárt, így nem mindenkinek érhető el, viszont akik beruháznak egy támogatói csomagra, azok bebiztosíthatják a hozzáférésük.

Az alábbi Founder csomagok egyikét kell megvásárolnunk, ha szeretnénk részt venni a zárt bétában:

  • Avengers Founder’s Pack
  • Deadpool Founder’s Pack
  • Guardians of the Galaxy Founder’s Pack
  • Spider-Man Founder’s Pack
  • War Machine Founder’s Pack
  • X-Men Founder’s Pack

A csomagokat a PlayStation Áruházból vásárolhatjuk meg, illetve a játék hivatalos weboldalán. A Marvel Heroes Omega megjelenését követően a tipikus free-to-play modellt fogja követni, így megfontolandó, hogy beruházzunk-e egy ilyen fizetős csomagra. Aki mégis elszánja magát, annak alapból feloldják Dardevilt, illetve mindenki másnál 6 hónappal korábban megkapják az Iron Fist és a War Machine nevű hősöket is. A PlayStation Plus előfizetők további kedvezményekre és ajándékokra számíthatnak.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)