Jump to content

6 játék szervereit lövi le a Sony

2017. 04. 21. 11:46

Gyilkos hangulat törhetett rá a Sony-ra. Összesen hat darab PlayStation játék szervereinek leállítását jelentette be a cég, köztük az egyik egy éve sincs, hogy kijött PlayStation 4-re.

A népszerűtlen játékok hamar elvesztik a szavatosságuk. Mással nem lehet magyarázni a Sony 6 játék szervereit érintő bejelentését. Azon senki se csodálkozik, ha régebbi játékok idővel kaszát kapnak, de a mostani nevek között akad egy kivétel.

A leáldozott csillagú játékok listáján PS Vita és PS3 címek szerepelnek többségében. Egyetlen egy kivétel akad, a PS4-re megjelent Kill Strain. Az izometrikus lövöldözős MOBA tavaly júniusban jelent meg, de már megy is a lecsóba.

A Sony San Diego gondozásában fejlesztett játékról elsőnek még a 2014-es PSX alkalmával halhatunk, aztán tavaly végre meg is jelent. Kétségtelen, hogy sokan még ma is játszanak vele, így aztán különösen elkeserítő, hogy ilyen hamar utolérte a vég.

A High Velocity Bowling, a Medieval Moves: Deadmund’s Quest, a Sports Champions és Sports Champions 2 az a négy PS3 játék, amit érint a bejelentés. Ezek és a Kill Strain mellett egyetlen PS Vita tételként a Modnation Racers: Road Trip került még erre a szomorú listára.

A fenti játékok szerverei július 1-ig működnek. Után a játékok online funkcióinak annyi.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)