Jump to content

Csintalankodtak egyet a Detorit: Become Human hivatalos Twitter fiókján

2017. 06. 23. 12:35

Illetlen tweetet posztolt a Detroit: Become Human marketing csapata a játék hivatalos Twitter fiókjával a Microsoft konzolját használó játékosok kárára, ráadásul még be is tagelték az Xbox tulajdonosokat.

Már önmagában furcsa, ha egy PS4 exkluzív játék hivatalos Twitter fiókján Xbox tagelést lát az ember, hát még ha egy olyan tweetben fedezi ezt fel, amiben pimasz odaszólással élnek a konkurencia felé. Fel lehetne ezt fogni poénnak is, de túl azon, hogy ez inkább volt gyerekes, mint humoros, egy komoly projekt hivatalos közösségi média oldalán semmi keresnivalója sincs egy ilyen kaliberű kiszólásnak. Ezt hamar realizálhatta a Detorit: Become Human PR csapata is, mivel szinte rögtön eltávolították az alább látható tweetet. Balszerencséjükre az Eurogamer megörökítette egy képernyőképen az incidenst, így már nem lehet visszatuszkolni a füstöt a palackba.

Az Eurogamer szerint alig 3 órán át volt kint a poszt, de ez már bőven elég volt, hogy érkezzen rá jó pár csípős válasz. Nagy bánatunkra a hivatalos Xbox fiók nem volt a válaszolók között, pedig az lett volna az igazi parádé, ha összeugrottak volna két rakoncátlan gyerkőc módjára, hogy aztán a Twitternek kellett volna hidegvízű slaggal igazságot locsolni közéjük.

A Sony marketing csapata foghata a fejét az este után és az is biztos, hogy bárki követte el ezt a butaságot, azzal el fognak beszélgetni röviden az élet értelméről.

A Detorit: Become Human valamikor jövőre jön ki PS4 exkluzívként.

 

(Forrás: eurogamer.com Kép forrása: eurogamer.com)