Jump to content

Nioh – Eljön értünk Sanada Yukimura a Defiant Honour DLC-vel

2017. 07. 26. 08:59

Itt az idő, hogy megmertessünk magunkat a Sengoku éra harcosai közül az egyik  legkeményebb rosszarccal szemben. Csak rajtunk áll, hogy képesek leszünk-e felvenni a tempót, vagy hagyjuk, hogy laposra verjenek?

A Nioh legújabb DLC-je, a Defiant Honour ezen a héten érkezik meg, s vele a játék eddigi legkeményebb főellensége: Sanada Yukimura. Emlékszünk még biztosan arra a Crimson Master páncélra, amit az előrendelők kaptak bónuszként. Na az igazából Sanada külső megjelenésének mintájára született.  Ő amolyan komoly híreség ebben a világban, csak nem a kedves fajtából.

A PlayStation blogon a Team Ninja úgy mutatta be Sanadat, mint a legnagyobb és egyben utolsó igazi szamurájt. El se tudnánk képzelni jobb jelöltet a Nioh legvégső főellenségeként, mint őt.

A DLC persze nem csak egy bossról szól. Egy jó kis téli kaland vár minket a Siege of Osaka kampánnyal, ahol utunk során a híres Sarutobi Sasuke mesterrel is szemtől szembe találjuk majd magunkat. A csomaggal egy új fegyver, a tonfa, és két új guardian spirit, Enku és Nurarihyon is csatlakozik. Íme, a trailer:

A Defiant Honour a Nioh 3 előre betervezett DLC-je közül a második, szóval bármilyen kemény ellenfél is Sanada, ne számítsunk rá, hogy sokáig őrizni tudja majd a helyét, mint a játék legnagyobb kihívást jelentő bossa. A következő csomag a Bloodshhed’s End lesz, ami Osaka ostromának és a Sengoku érának a végét fogja elhozni valamikor még ennek a nyárnak a közepén.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)