Jump to content

Augusztus elsején jön a Dino Frontier

2017. 07. 28. 12:12

A PSVR exkluzív Dino Frontier nem kevésbé örült dolgot ígér, minthogy kapunk egy vadnyugati jurassic parkot rajzfilmes grafikával, ahol a mi két virtuális kezünk egyengetheti eme abszurd kisváros életét.

Légy te a polgármestere a dinoszauruszokkal teli vadnyugati kisvárosnak és segíts a telepeseidnek megzabolázni ezeket a nem mindennapi háziasítani való jószágokat. Ehhez rögtön kapunk is két nagy virtuális kezet, amivel istennézetből menedzselhetjük az eseményeket. A játékot fejlesztő Uber Entertainment teljesen egyedi kameramozgást és eddig korábban máshol sehol nem látott irányitást ígér ehhez a VR játékhoz, ami tekintve az eddig megjelent PSVR játékok számát még akár igaz is lehet.

Mindenesetre VR technológia ide vagy oda, az ilyen játékoknál megszokott gyűjtögess fát, gyűjtögess élelmet, vess, arass, nevelj állatokat kombinációt megfűszerezni pár Tyrannosaurus rex és velociraptor bedobásával, igazán jó ötletnek tűnik. Melyik gyereknek vagy gyerek lelkű felnőttnek ne lenne álma, hogy a vadnyugaton törhessen be hátsasnak őskori lényeket?

A Dino Frontier augusztus elsején fog megjelenni PSVR-hoz.

(Forrás: kotaku.com Kép forrása: kotaku.com)