Jump to content

Kijött a legújabb 4.74-es PlayStation 4 frissítés

2017. 09. 15. 06:35

A legfrissebb PlayStation 4 rendszerfrissítés már elérhető, de hogy mit is takar ez az újabb 325 MB, arról a patch note nem sokat mond senkinek.

„Improve system perfomance”, áll a’la nature a Sony PlayStation 4 konzoljának 4.74-es firmware frissítésének leírásában. Ennyi. Tényleg csak ennyit érne ez az újabb 325 MB?

Ha nem alkalmaztunk külön beállításokat ellene, akkor a PlayStation 4 automatikusan le is szedte és fel is telepítette a legfrissebb csomagot minden különösebb fennakadás nélkül, de ha nem akkor engedélyezzük nyugodtan a telepítést, hogy egy kicsit stabilabb legyen a rendszerünk.

A semmitmondó 4.74 után azért lesz itt némi izgalmasabb hír is, csak győzzük kivárni az 5.0-át. Az augusztus közepén bemutatott 5.0 bétával jöttek a családi fiókok, a barátmenedzsment és az új közvetítési, értesítési és üzenetküldési funkciók. Ettől a frissítéstől kezdve a PS4 Pro képes lesz 1080p-vel és 60fps-el streamelni a Twitch-re és a streamerek összekapcsolhatják majd a létrehozott közösségeiket az élő közvetítéseikkel mind PS4, mind PS4 Pro konzolok esetén. Érdekes lesz, de legalábbis sokkal érdekesebb, mint a mostani frissítés.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)