Jump to content

Megjelent a Final Fantasy 9 PlayStation 4-re

2017. 09. 20. 09:42

A Final Fantasy sorozat lassan követni is nehéz hány része közül talán a legjobban sikerült darabot, a Final Fantasy 9-et mostantól a PlayStation 4 játékosok is élvezhetik, habár egyelőre csak Japánban.

A Sony megtartotta a sajtótájékoztatóját az idei Tokyo Game Show elején, amibe a szép szavak közé sikerült becsempészni néhány érdekes hírt is. A legérdekesebb hír pedig egyértelműen a Final Fantasy 9. PS4 megjelenése volt, habár elég szűkösen bántak az információkkal ennek kapcsán.

Nem derült ki például, hogy az alap vagy a HD kiadás jelenik meg a Sony konzoljára, sem pedig az, hogy Amerikába és Európába mikor jut el a játék eme kiadása. Mert, hogy most még sajnos csak a Japán játékosok számára elérhető a Final Fantasy 9 PS4 verziója.

Valószínűleg az európai megjelenés se várat már sokt magára, mert még a Sony bejelentése előtt felkerült európai korhatár-besorolásért felelős bizottság honlapjára a játék besorolása (ami egyébként PEGI-12 lett), méghozzá szeptember 19-re kitűzött megjelenéssel. Hogy akkor miért nincs ott még az európai PS áruházban a FF 9? Na az egy jó kérdés..

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)