Jump to content

Kijött a legújabb 5.01-es PS4 firmware frissítés

2017. 10. 24. 18:04

Ma reggel érkezett meg a Sony PlayStation 4 konzoljához a legújabb, 5.01-es firmware frissítés. Ez az első apróbb update a keretrendszer 5.0-ás nagy frissítése óta.

A hónap elején kijött 5.0-ás firmware frissítés óta most először nyúltak hozzá a PlayStation 4 keretrendszeréhez. Ahogy azt sejteni lehet, az 5.01 közel sem olyan újdonságokban gazdag, mint az őt megelőző nagy patch, de egy kis változást azért majd így is észre lehet tán venni.

A mostani frissítés a rendszer teljesítmény javít a rövidke patch note tanulsága szerint. Az 5.01-es firmware frissítés mostanra minden régióban elérhető és összesen 357,3 MB helyet igényel a letöltéséhez, ami megegyezik a tipikusnak mondható korábbi PS4 firmware frissítések méretével.

Amennyiben nem változtattunk az alapbeállításokon, úgy a PS4 konzolok automatikusan letöltik és telepítik a frissítést, amint Rest üzemmódban maradnak. Az új firmware verzió telepítéséről a konzol következő indításánál kapunk értesítést, amihez mint mindig, most is online kell legyünk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)