Jump to content

PlayStation 4-en 80GB szabad hely kell majd az új Call of Duty játéknak

2017. 10. 25. 14:40

Vészesen közeleg a Call of Duty: WW2 megjelenése, így aztán egyre több részlet derül ki a játékkal kapcsolatban. Az egyik ilyen érdekesség, hogy a jelek szerint PS4-en kétszerannyi hely kell majd a játéknak, mint Xbox One konzolnál.

A Call of Duty: WW2 digitális verziója egyelőre ugyan nem érhető el előtöltésre a PlayStation áruházból, de a viszonteladóknál megjelent példányok már elárulnak ezt-azt a játékról. Ezekhez jár egy kártya, ami megemlít néhány részletet, amit majd a játék dobozának hátoldalán várhatnak a fizikai példányokaz választó játékosok. Ilyen részlet például, hogy mennyi helyre lesz szüksége a játéknak a merevlemezünkön. Ezt az információt pedig meg is osztotta Redditen a NightRaptorX5Text nevű felhasználó. A kép tanulsága szerint 80 GB szabad helyre lesz szükségünk a játék letöltéséhez PS4-nél, ami jóval több, mint az Xbox One verziónál megadott 45GB.

Hogy mi lehet ennek a nagy eltérésnek a hátterében, arra akad néhány magyarázat. Az egyik, hogy a PS4 kiadás PS4 Pro kész állapotban kerül ki, ami a magas felbontású textúrák miatt simán megduplázhatja a játék méreteit. Másrészt a legtöbb játék szereti kicsit felélöni a rendszerkövetelményeit annak, amit a játék aktuálisan elvár a megjelenésének napján, már csak a potenciális jövőbeli DLC-k miatt is. Hogy mi az igazság az hamarosan az előtöltéssel úgy kis kiderül, amire tipikusan a játék hivatalos megjelenése előtt néhány nappal számíthatunk.

A Call of Duty: WW2 november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)