Jump to content

PGW 2017 – Onrush bejelentés

2017. 10. 31. 14:33

Nem hazudunk, amikor azt állítjuk, hogy az állunk leesett, amikor megláttuk, hogy milyen játékkal állt elő a Gird and Dirt játékot is fejlesztő Codemasters, de sajnos nem azért, mert annyira oda meg vissza voltunk tőle.

Az Onrush első publikus pillanatinak lehettek szem és fültanúi a Sony PWG eseményének résztvevői, bár lehet ezt a kört sokan inkább kihagyták volna. Az Onrush egy a MotorStorm, de inkább a TrackMania vonalán nyomuló akció-árkád versenyzős játék. Szédítő sebesség és látványos ugratások adják a játékélmény velejét, ami teljesen jól is hangzana, ha nem egy 5 évvel ezelőtti játék látványába csomagolták volna, és akkor még lehet túlságosan is jóindulatúak voltunk.

Az Onrush 2018 nyarán jön ki PS4-re és Xbox One-ra, szóval mondhatjuk, hogy a játék megjelenése még odébb van és nem szabad ilyen korán messzemenő következtetéseket levonni, de jelenlegi állapotát elnézve, ha mondanunk kéne egy játékot az idén beharangozott címek közül, ami aztán végül mégse jelenik majd meg, akkor mi erre fogadnánk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)