Jump to content

Otthonra szóló trial programot hirdetett a Sony a PSVR-hoz

2017. 12. 05. 08:47

A virtuális valóság nehezen eladható olyan játékosoknak, akik még nem is ismerik ezt a technológiát, ezért a Sony új promóciós programjával azt szeretné elérni, hogy minél többen próbálhassák ki ezt az újdonságot, méghozzá a saját otthonukban.

A VR headsetek momentán a legtöbb játékos szemében még kiforratlan luxusként tükröződnek vissza, aminek az eszközök magas ára mellett az is az oka, hogy sokaknak még egyáltalán nem volt lehetőségük kipróbálni ilyesmit működés közben. A Sony pedig pontosan ezeken a problémás pontokon támad. Egyrészt a PSVR ára ugyan nem csökkent megjelenése óta, de alapból is elég olcsó volt a konkurenciához képest, valamint időközben az alap csomag részévé vált az a kamera, ami ugyan szükséges a VR rendszer megfelelő működtetéséhez, de eredetileg külön kellett megvásárolni.

Másrészt immár a cég legújabb húzásának keretében 14 napos próbaidőre hazavihető a PSVR, legalábbis a PlayStation Plus előfizetők egy kiválasztott csoportjának. A demó csomag egy PSVR headsetet, egy PlayStation kamerát, két Move kontrollert és egy Skyrim VR-t tartalmaz.

A promoció december elsején indult összesen 1400 jelentkezési hellyel, de mielőtt rohannánk is jelentkezni, eláruljuk, hogy szinte rögtön be is teltek ezek a helyek, nem beszélve arról, hogy nem is mindenhonnan volt lehetőség a részvételre. Másrészt érdemes lehet ennek alapján résen lenni a jövőben, mert biztos nem ez az utolsó alkalom, hogy a Sony ilyen akciót csinál, s talán a következő alkalommal már itthon is lesz lehetőség hazavinni 2 hétre egy hasonlóan tartalmas csomagot.

(Forrás: gamasutra.com Kép forrása: gamasutra.com)