Jump to content

PSVR verzió készül a Rick and Morty VR videojátékból

2017. 12. 10. 10:57

Az idei PSX-en ennél jobb bejelentés nem is születhetett volna: jön a Rick and Morty: Virtual Rick-ality PSVR változata, s vele a mindent elsöprő  abszolút káosz a konzolokra.

Ohh boy.. Egy rakás újabb bizarr és zavarba ejtő kalandra invitálja a Rick and Morty sorozat rajongóit a PSVR-ra frissen bejelentett Rick and Morty: Virtal Rick-ality című játék, amely után szem nem marad szárazon. A játék már egy ideje kapható Steamen HTC Vive és Oculus Rift kompatibilis verzióban, de a PS4 tulajdonosok eddig hallatlan módon ki kellett hogy maradjanak ebből a mókából. Hát a PSVR verzióval ez többé nem probléma.

Indulhat az egzotikus kisérletekkel és önön klónjaink gyilkolászásával gazdagon fűszerezett tragikomikus eposz következő felvonása. Lépjünk nappalink nyugalmából Rick garázsába, onnan pedig mindenféle ismeretlen világokba és dimenziókba. Tegyük próbára magunkat az örült és narcisztikus professzor, valamint ügyefogyott unokájának bőrébe bújva.  Rick and Morty adventures, Rcik and Morty, vobalabadubdu! Mégis mi sülhetne el rosszul?

(Forrás: polygon.com Kép forrása: polygon.com)