Jump to content

Márciusban búcsúznak a Killzone 2 és Killzone 3 szerverei

2017. 12. 21. 23:45

A legtöbbünk számára valószínűleg már rég elvesztek  a nosztalgia édeskés homályába azok az idők, amikor még PlayStation 3-on nyúzták az emberek a Guerrilla Games címszereplő FPS játékait, de most egy szomorú hír miatt újra előkerültek a szebb időket is látott nevek.

A Sony és a Guerrilla Games úgy döntött, hogy 2018 lesz az az év, amikor a Killzone 2 és Killzone 3 játékok szervereitől végleg búcsút kell vegyenek a rajongók. Ezért, ha úgy érezzük, hogy még szeretnénk egyet nosztalgiázni ezekkel a játékokkal online, akkor azt következő év március 29-ig feltétlen tegyük meg, mert utána már nem lesz rá lehetőségünk.

A Guerrilla Games mindenesetre a szomorú hír mellé néhány szép szót is eleresztett a játékok kapcsán. A stúdió kimelte, hogy mindkét játék remekül teljesített hosszú élete során. Bizony szép kort megélt mindkét játék. A Killzone 2 még 2009-ben, a Killzone 3 pedig 2011-ben jelent meg. Ez jóval több, mint amit általában a legtöbb konzolos FPS online szerverei megélnek, de egyszer minden véget ér, legyen az bármilyen jó is. Pirospont a készítőknek, amiért ilyen hosszú ideig lelkiismeretesen fenntartották a játék támogatását. Sokan követhetnék őket.

(Forrás: gamasutra.com Kép forrása: gamasutra.com)