Jump to content

Catherine: Full Body – Új trailer és megjelenés

2017. 12. 22. 15:35

Érdekes híreket dobot ki az Atlus a Catherine: Full Body című játék kapcsán. Az eredetileg 2011-ben kiadott Catherine legújabb verziója a legfrissebb bejelentés szerint nem csak a japán, de az amerikai és az európai piacon is megjelenik majd.

A Catherine: Full Boy egy Rin nevű (transznemű), harmadik „Catherine”-t ad a játékhoz (kinek hangját Aya Hirano szolgáltatja), valamint néhány teljesen új epizódot, amely a főhős, Vincent korábbi szerelmi háromszögét egy szerelmi négyszöggé formálja majd. Catherine és Katherine, az előző játék két eddigi hősnője ugyancsak kap néhány új epizódot, amelyeket a játéktól megszokott szórakoztató és „szexi eseményekkel” gazdagon tűzdelt anime jelenetek gazdagítanak majd. Várhatóan a játék puzzle része is szignifikáns evolúción esik át, hogy a kirakósban kevésbé és jobban szereplő játékosok is egyaránt megtalálhassák majd a játékban a számításuk.

A Catherine: Full Body megjelenése a legfrissebb bejelentések szerint még sajna elég messze van. Az eredetileg PS4-re és PS Vita-ra megjelent játék eme verziója következő év telére várható, de akkor már az amerikai és európai piacon is.

Az új trailer alább tekinthető meg, illetve új képeket is találhatunk a hivatalos weboldalon.

(Forrás: gematsu.com Kép forrása: gematsu.com)