Jump to content

Nyugatra jön a Catherine Full Body

2017. 12. 26. 12:43

Nem tudni, hogy milyen platformokon, se azt, hogy milyen árért, de még csak azt se, hogy pontosan mikor, de valamikor, valamennyiért Amerikában és Európában is kapható lesz a Catherine Full Body.

Az Atlus megerősítette: A Catherine: Full Body az amerikai és európai piacon is meg fog jelenni. Hogy ezzel egy álom vagy egy rémálom válik-e valóra azt mindenki döntse el maga. Egy biztos, Vincent Brooks puzzle elemekkel tarkított, morálisan mélyen szántó szerelmi háromszögének történetét hamarosan az egész világon érvezhetik (via Persona 5 készítői). Pontosabban szerelmi négyszögét? A Full Body ugyanis olyan új epizódokat hoz be a 2011-ben megjelent Catherine történetébe, amely az eddigi két hölgyemény szerelmi szálaihoz hozzá ad egy harmadikat.  Az új transznemű szereplő neve Rin lesz, aki garantáltan gondoskodni fog arról, hogy Vincent szerelmi élete minden eddiginél komplikáltabbá válhasson.

Az Atlus sem az amerikai, sem pedig az európai megjelenés kapcsán nem erősített meg semmiféle konkrét dátumot, árat, de még egy platformot se, habár a japán verzióról már lehet tudni, hogy következő év telére várható PS4 és PS Vita platformokra. Ennél előbb a nyugati verzióra se számítsunk, pláne amilyen kavarodás alakult ki akörül, ahogyan a játék a transzneműséget ábrázolja.

(Forrás: gematsu.com Kép forrása: gematsu.com)