Jump to content

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate elhalasztva

2017. 12. 27. 20:45

A „Ki mondta, hogy egy játék hosszú névvel nem lehet kellően figyelemfelkeltő?” kategóriában nevező Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate japán megjelenése elhalasztásra került.

Bőven akad olyan japán játék, ami lokalizáció, érdeklődés és/vagy túlcsáposodás okán soha nem éri meg, hogy kijusson a nyugati közönséghez. Mégis akad egy cím, amelynek kifejezetten drukkoltunk, na nem az eredeti és utánozhatatlan játékmenete miatt, nem. Sokkal inkább az extrémhosszú és extrémmulatságos neve miatt. Igen, ezt is megértük, hogy egy játék megjelenését csak a neve miatt várjuk, de ha valami, hát az Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Infinite Combate megérdemli ezt.

Sajnálatos módon már szinte biztos, hogy erre még nagyon sokáig várni kell, ha egyáltalán be is következik valaha. Nemhogy nyugati megjelenésről nincs szó, de még a japán megjelenést is el kellett most halasztani.

Eredetileg a játék (aminek újból most inkább nem írnánk le a nevét) március 29-én jött volna ki a japán piacra PS4 és PS Vita platformokra. Helyette most valamikor a nyárra várhatjuk a játékot japánban, aztán ki tudja?

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)