Jump to content

3 év után még mindig rejteget ellenfeleket a Bloodborne

2017. 12. 29. 21:43

Való igaz, hogy a Bloodborne már maga mögött tudhat néhány évet a megjelenése óta, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennének még eddig fel nem fedezett titkai a játéknak.

A játék dungeon rendszere számtalan területet kínál a játékosoknak felfedezésre, ahol különféle ellenségekkel elegyedhetnek harcba. Ez eddig tiszta sor. Amit nem tudtunk, hogy akadnak olyan rejtett boss-lelőhelyek, ahol még valószínűleg egyetlen egy játékos sem járt az évek során. Az izgalmas felfedezést egy csapat adatbányásznak köszönhetjük, akik a játék kódjában akadtak rá ezekre a soha nem látott bossokra és lelőhelyeikre.

Az adatbányászok képesek voltak visszafejteni a játék fő fájljait még néhány héttel ezelőtt, s azóta hasonló titkokra vadásznak a kódban. A Kotaku szerint néhány hete olyan NPC-ket is talált a csoport, amelyek végül soha nem kerültek be a játékba. A most felfedezett területek és bossok is hasonló, a fejlesztők által ottfelejtett finomságok, így nem csoda, hogy soha senki nem akadhatott normál körülmények között a nyomukra. A Zullie the Witch játékos által készített alábbi videó bemutatja a Bloodborne néhány titkát, köztük néhányat a hackerek által frissen felfedezett ellenségek közül. Kellemes borzongást!

 

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Bloodborne)