Jump to content

Nyugati megjelenésre vár a Yakuza Kiwami 2

2018. 03. 19. 15:35

A Yakuza Kiwami 2, azaz a Yakuza 2 újragondolása tavaly decemberben indult útra a japán piacon, de ez minden jel szerint csak a kezdet volt, nem pedig a vég. A játék lokalizált verziója augusztusban éri el a nyugati vásárlókat.

Egészen pontosan augusztus 28-át kell belekarmolnia a naptárba annak, aki a Yakuza Kiwami 2 Japánon kívüli megjelenésére vár. Ezen felül 50 dollárra és egy PS4 konzolra lesz szükségünk a játék megvásárlásához, no meg hogy legyen is min játszani.

A Yakuza Kiwami 2 a Yakuza 2 teljes remakeje, újraépítve a modern Dragon Engine alatt, azaz ugyanarra a motorra, amit a Yakuza 6 is használ. Azonban nem a grafika az egyetlen, amihez hozzányúltak. A Kiwami 2-nél újra felvették a dialógusokat és az átvezető jeleneteket, ugyanakkor az eredeti történetnél maradtak annyira, amennyire csak lehetett. Új tartalom nem sok van, de ami van az igen érdekes. Lehetőségünk van Goro Majima szerepében végigjátszani a történetet, s a kampány során felfedezni miben mesterkedett az első Kiwami óta.

Tehát meg egyszer, jegyezzük fel: A Yakuza Kiwami 2 augusztus 28-án jelenik meg PS4-re.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)