Jump to content

A SEGA igény esetén fontolóra venné a Yakuza 3-5 PS4 kiadását

2018. 04. 20. 14:38

Ahol kereslet van, ott kínlat is lesz alapon gondolkozva a SEGA nem zárkózik el annak a lehetőségétől, hogy akár még egyszer a Sony PS4 konzoljára is elhozza a Yakuza sorozat hiányzó részeit.

A PlayStation Access készített nemrég egy interjút a Yakuza sorozat producerével, Daisuke Stato-val, aki elárulta, hogy ha elég erős igény mutatkozna rá, akkor a SEGA kész lenne fontolóra venni a Yakuza 3-5 PlayStation 4 kiadását.

Persze ez az egész elégé úgy hangzik, mintha azt mondtuk volna, hogy talán elgondolkozunk azon, hogy esetleg megvitatjuk, de azért ez is jóval több, mint a semmi. Nem lenne utolsó, ha a teljes Yakuza sorozatot megkapnák a játékosok PlayStation 4 kiadásban. A Yakuzza 0, az első rész előzményfolytatása, a Yakuza: Kiwami, ami a Yakuza remakeje, és a Yakuza 6: The Song of Life már elérhető PS4-re. A Yakuza: Kiwami 2, a Yakuza 2 remakeje már úton van a nyugati PS4 felhasználókhoz, így nem marad más, mint a PS3-as Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5, hogy teljessé váljon a csomag.

Habár az egyes részek önmagukban is élvezetesek, de az egész sorozatot elejétől a végéig végig nyomni PS4-en roppant kielégítő lenne a rajongók számára, ezt nyugodtan elhihetjük.

A Yakuza 6: The Song of Life a sorozat utolsó darabja, ami 2018 április 17-én jelent meg PS4-re.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)