Jump to content

Még további 5 játékot forralnak a God of War stúdiójánál

2018. 04. 30. 12:41

A God of War minden szempontból siker volt, akár az értékeléseket, akár az eladásokat nézzük, így aztán természetes, hogy megnyílt az ajtó a folytatás, hovatovább folytatások előtt.

A God of War sikere zöld utat adott a jövőben megjelenő folytatásoknak, ami nagyszerű hír, hiszen a Santa Monica stúdiónál már kapásból 5 játékra van is ötletük. Az információ a Kotaku interjújából érkezett hozzánk, amit a God of War egyik fejlesztőjével, Cory Barloggal készítettek. Ebben az anyagban Barlog 5 olyan potenciális folytatást említett, ami már fejben körvonalazódik előtte.

Hogy ezek a gondolatok végül mind egy a sorozat újabb részeként végzik-e majd az már egy másik kérdés, de a God of War sikere után nyugodtan számíthatunk rá, hogy a Sony még szeretne 5 másik hasonlóan sikeres játékot. A kérdés csak az, hogy mégis milyen formában érkezhetnének hozzánk ezek a játékok? Jelentheti ez azt, hogy Santa Monica tovább lépne a három részes trilógiáról egy öt részes konstrukcióra.  Másik lehetőség, hogy megkísérlik azt, amit az eredeti God of War széria tett: Kiadnak három alap játékot, mellettük néhány spin-off-al, mint mondjuk a Chains of Olympus. Talán Atreus is megkapja a saját játékát, miután Kartos története végleg kifullad. Akárhogy is alakul, jó tudni, hogy még sok izgalmas kalandnak nézünk elébe.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)