Jump to content

Detorit: Become Human – Túl a 1,5 millión és nincs megállás!

2018. 08. 06. 02:23

Nem mintha, bárki is kételkedett volna benne, hogy így lesz, de immár el is mondható, hogy megjelenése óta masszív játékos bázisra tett szert a Detorit: Become Human.

Ha eddig bármi kétségünk lett volna avégett, hogy a Detroit: Become Human sikeres lesz-e, akkor azt most mind félretehetjük. S, hogy mennyire? 1,5 milliónyira. Ennyi játékossal büszkélkedhet mára a játék a hivatalos bejelentés szerint.

A jó hírről Twitteren érkezett a hivatalos bejelentés. Persze biztos lesz, aki húzza a szája szélét, hogy 1,5 millió játékos? Na és? Tegyük hozzá, hogy a játék nem olyan régen, csupán május 25-én jelent meg ráadásul PS4 exkluzívként, s máris mindjárt érthetőbb, hogy miért is olyan szép eredmény ez.

A fenti szám mellett az is kiderült, hogy ez a 1,5 millió játékos már több mint 20 millió órát töltött el a játékban bejelentkezve, ami azt sugallja, hogy volt annyira jó a játék, hogy többször is végig játszák a játékosok, hogy minél több befejezést és döntési elágazást megismerhessenek. Úgy tűnik a Quantic Dream-nek bejött az androidos téma.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)