Jump to content

A Blizzard Warcraft kártyajátéka Android tabletre

2014. 12. 17. 20:00

Nemrégiben váltál egy Nexus 9 boldog tulajdonosává, de még mindig csak irigykedve nézed, hogy iPad-birtokos ismerőseid a Blizzard Warcraft-tematikájú kártyajátékával töltik idejüket? Nem kell tovább szomorkodnod, érkezik a Hearthstone az Android tabletekre és a jövő év elején a telefonokra is.

A Hearthstone eleinte hullámokban lesz elérhető világszerte, kezdve Ausztráliával, Kanadával és Új-Zélanddal, haladva tovább a világ körül néhány nap alatt. Jelenleg a játék már elérte Amerikát, ám nem tudjuk, hogy mi a helyzet az európai debüttel.

Az eddigi türelemért jutalmul, ugyanis a játék már áprilisban elérhető volt más platformokon, a Blizzard egy csomagnyi Classic Cards-ot ad a game mellé ingyenesen. Csak játsz le egy menetet bármelyik módban és már meg is kapod az új pakkot. Még csak nyerned sem kell.

Van azonban egy ennél is jobb hírünk. Ha korábban már játszottál más platformon, akkor a gyűjteményedet is magaddal hozhatod a Google mobil operációs rendszerét használó eszközödre.

Ezenkívül, ha szeretnél egy kis bepillantást nyerni azoknak a fejébe, akik a játékot alkották, akkor olvass bele a nemrégiben a Redditen zajlott AMA kérdéseibe és válaszaiba.

https://www.youtube.com/watch?v=o84Y_cSjVyE

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2ped94/blizzard_hearthstone_developer_ama_ben_brode_yong/

Forrás: engadget.com

Fotó: kr.battle.net és joystiq.com

Írta: Ambróz Nóra