Jump to content

Az Assassin’s Creed alkotójának új játéka

2014. 12. 20. 10:00

Az Assassin’s Creed mögött álló elme, Patrice Désilets végre megosztott néhány részletet újonnan készülő játékával kapcsolatban. Úgy látszik előző sikeres ötletétől nem szeretne nagyon mesze rugaszkodni, ugyanis az új játékról hallottak nagyon Assassin’s Creed-szerű benyomást keltenek eddig.

A múlt hónapban Désilets bejelentette, hogy saját indie stúdiót indít, majd egészen mostanáig hosszú csönd következett. Aztán a GameInformer-hez végre érkezett egy sajtóanyag, melyből kiderül, hogy az egykori Ubisoft-alkalmazott, THQ Montreal vezér bepillantást enged legújabb projektjébe.

Az egyelőre névtelen játék, amolyan „történelmi túlélő” dolog lenne látszólag. Ebből főleg a „túlélő” rész bír újdonság értékkel, ám máskülönben nagyon hasonló az egész az Assassin’s Creedhez és a végül visszavont 1666 projekthez. Emellett tudjuk, hogy nem egy rövid, letölthető indie játék van készülőben.

„Teljes szívvel hiszek benne, hogy a videójátéknak nevezett médium nagyon is alkalmas arra, hogy pozitív irányba befolyásolja társadalmunkat, melynek részeként az AAA minőségi játékélménye páratlan hatóerővel bír.” szólt a nyilatkozat egy része.

Lehetséges lenne, hogy Désilets visszakapta az 1666 jogait vagy egészen új témába vágta a fejszéjét? Mindkét lehetőség izgalmasan hangzik!

Forrás: vg247.com

Fotó:giantbomb.com és techvibes.com

Írta: Ambróz Nóra