Jump to content

Assassin’s Creed: Unity, itt a bocsánatjáték

2014. 12. 21. 12:00

Az Assassin’s Creed: Unity season pass tulajdonosainak az Ubisoft egy ingyenes játékot ígért a rázós indulásért és a megkésett DLC-ért vigasztalásul. Ha te is ebbe a helyzetbe kerültél, akkor most megtudhatod, hogyan juthatsz hozzá a fájdalomdíjhoz.

Amennyiben megvetted az Assassin’s Creed: Unity season pass-t, akkor jogosult vagy egy ingyenes játékra. Fontos megjegyeznünk, hogy az ajánlat elfogadásával beleegyezel abba, hogy nem fogod beperelni azokért a sérelmekért az Ubisoftot, melyekért a cég éppen kárpótolni próbál. A GameInformer erről részletesen is tájékoztat, ha esetleg valami ilyesmit forgatnál a fejedben, akkor náluk mindennek alaposan utánajárhatsz.

Ha azonban inkább beéred egy játékkal, akkor a következő a teendőd. Az Ubisoft nemrégiben létrehozott egy weboldalt, melyet melátogatva hozzájuthatsz a vigaszajándékodhoz. Csak ki kell választanod, mely platformon játszol és bejelentkezni a Uplay-en keresztül.

A választék a The Crew-ból, a Far Cry 4-ből, a Watch Dogs-ból, Assassin’s Creed 4: Black Flag-ből, Rayman Legends-ből és a Just Dance 2015-ből áll. Az ajánlat március 15-ig érvényes. A megígért Dead Kings DLC kiadási idejéről ezzel szemben semmit sem lehet tudni még most sem, noha ez is része a season pass-nak. Reméljük, ha az Ubisoft-nak egyszer végre sikerül a Unity-t rendbe tenni, akkor ezzel kapcsolatan is érkeznek majd hírek.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra