Jump to content

Star Wars Androidra

2014. 12. 24. 16:00

Figyelem, ha sikerült elmulasztanod az előző három alkalommal a Star Wars: Knights of the Old Republic-ot, amikor azt kiadták különböző platformokra, akkor kapsz még egy esélyt, hogy ne maradj le a dologról. Érkezik az androidos változat!

A BioWare nagyszerű szerepjáték, mely elrepít téged egy messzi, messzi galaxisba, most végre elérhető az androidos készülékekre is.

Ami ennél is jobb, hogy jelenleg féláron, mindössze 5 dolláért vesztegetik az indulási akció kereteiben a Google Play-en és akárcsak a játék iOS megfelelője, ez is kompatibilis egy kontrollerrel. Adva azonban, hogy mennyire komplex dologról van szó, valószínűleg akkor érdemes csak belevágnod a game-be, ha egy komolyan vehető képernyőmérettel rendelkezel. Még annak ellenére is, hogy például a Galaxy Note 4 mekkora, hajlamos a látvány egy kicsit is görcsössé válni.

Könnyen lehet, hogy a világos (vagy a sötét) oldallal kapcsolatos fantáziádat érdemesebb inkább egy NVIDIA Shield eszközön kiélni, ám ha ez nem áll rendelkezésedre, akkor sincs nagy baj. A korai Play Store ajánlások szerint a játék szépen fut, még a kétéves Nexus 4-en is, így ha mulasztásod van Old Republic téren, akkor ideje kipróbálni a dolgot.

Forrás: engadget.com

Fotó: phandroid.com és doapkfiles.blogspot.com

Írta: Ambróz Nóra