Jump to content

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain kiadási dátuma

2014. 12. 27. 12:00

Úgy látszik, hogy idő előtt, nem a szándékolt bejelentés útján, de mégiscsak felbukkant az interneten a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain kiadási dátuma. A pletyka nem száz százalékig hiteles, ám könnyen lehet, hogy van valóság alapja.

Az állítólagos kiadási dátum egészen közeli: 2015 febuár 24-e. A felfedezést Mikefancypants tette, aki sietve közölte a hírt a Redditen. A kiszivárgott dátum megtalálója eladóként dolgozik és szerinte korábban a 2014 december 31-ről volt szó, ám ezt csak formaságként adták meg.

Legközelebb, amikor ellenőrizte a dátumot már azt látta, hogy a placeholdert lecserélték és az 2015 februárjára változott.

Azt nem tudjuk, hogy Mikefancypants miféle bolt eladója, ám nem ő az egyetlen, aki ezt a dátumot tartja valószínűnek. A Microsoft Store, a Rakuten és a Smart Game Shopper is egyetértenek vele.

Természetesen lehetséges, hogy csak egy újabb placeholderről van szó, ám február 24-e keddre esik, mely tipikusan az a nap, amikor a játékok megjelennek az USA-ban.

Ennek ellenére azonban február meglehetősen közel van, így ha ez a valóság, akkor a Konami-nak lassan ideje lenne bejelnetést tenni. A dátumot egyelőre érdemes pletykaként kezelni.

Forrás: vg247.com

Fotó: chiaseit.vn és gamespot.com

Írta: Ambróz Nóra