Jump to content

PewDiePie nem kér több YouTube kommentet

2015. 01. 02. 19:00

A netes sztár megelégelte a videóit folyamatosan elárasztó spamet és trollkodás, így egyszersmindenkorra letiltotta a kommenteket a csatornáján. Sajnos el kell ismernünk, hogy értjük, miért döntött így.

A YouTube svéd kedvence, Felix Arvid Ulf Kjellberg avagy ismertebb nevén PewDiePie végleg eltávolította a kommenteket videói alól. PewDiePie csatornája jelenleg a világon a legtöbb YouTube feliratkozással bír. A legutóbbi bejelentés szerint a szám elhagyta a 30 milliót, ám a sztár ezúttal nem csak jó híreket közölt, de azt is, hogy a spamtől és trollkodástól hemzsegő komment szekció többé már nem képvisel értéket a szemében.

„Nem szeretnék senkit sem megsérteni, aki a támogatását fejezné ki, ám mostanában már amúgy sem a támogatást látom” kezdte PewDiePie. „Tudom, hogy sokat panaszkodok a kommentekre, ám ez volt a legfőbb kommunkációs eszközöm veletek. Most, ha megnézem a kommenteket, akkor javarészt spamet látok. Mindenki magát reklámozza vagy engem akar provokálni.” „Ez számomra nem jelent semmit. Nem érdekel. Nem akarom látni. Már régóta zavar. Próbáltam megoldást találni, javítani a helyzetet, de mostanra elegem lett és inkább kikapcsolom a kommenteket örökre.”

PewDiePie emellett azt is hozzátette, hogy reméli, hogy rajongói megértik a döntését és innentől elfogadják, hogy Twitteren vagy Redditen tudnak vele kommunikálni.

https://www.youtube.com/watch?v=4_hHKlEZ9Go

Forrás: gamespot.com

Fotó: variety.com és tubefilter.com

Írta: Ambróz Nóra