Jump to content

A Game of Thrones fejlesztőinek új, sötét RPG-je

2015. 01. 06. 18:00

A Game of Thrones fejlesztőinek új játékát illetően még nem sokat tudunk. Az utalásokból kiderül, hogy egy „sötét” RPG game-re számíthatunk, mely egyaránt megjelenik majd PS4-re és Xbox One-ra is.

Az új, „sötét” RPG nem lesz a PS4 vagy az Xbox One konzolok kiváltsága, de még a PC játékosoké sem. Az alkotás mögött olyan fejlesztők állnak, akik már korábban dolgoztak a Game of Thrones, a World of Warcraft és a Styx: Master of Shadows játékokon. A Big Bad Wolf számos veterán közös erőfeszítése, akik karrierjüket a Blizzard, a Cyanide és az Ubisoft csapatában kezdték.

A stúdió szándéka, hogy jól eltalálja a klasszikus, asztali RPG játékok esszenciális lényegét, így a design alappillérei a sztori, az érzelmek és a döntéshozás.

„Törekvésünk egy érett, befelé néző, sötét játék megkreálása, ahol az érzelmek és a választási lehetőségek adják a játékélmény első vonalát” nyilatkozta a Big Bad Wolf a célmeghatározásokról. A csapat kiadott néhány elhomályosított screenshotot, melyek egyike egy sakktáblaszerű dolgot mutat, míg a másik egy csapatnyi karaktert.

Forrás: vg247.com

Fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra