Jump to content

Az Amazon lelőtte a Batman: Arkham Knight végét

2015. 01. 07. 16:00

Az Amazon UK nemrégiben kiposztolta Batman: Arkham Knight gyűjtői csomag részleteit, melynek köszönhetően könnyen lehet, hogy elárulták, hogy mi lesz a játék befejezése. A hatalmas spoiler azonnal lekerült az oldalról.

A Videogamer szerint a csomag részeként bemutatott Batman szobor volt a spoiler forrása, melyen vésett felirat volt látható. Hogy biztosan mindenkinek sikerüljön kiolvasni a gravírozott betűket, a tárgy leírásában is közzé lett téve a szöveg. A felirat tartalmát mi most nem posztoljuk, nehogy számodra is elrontsuk a meglepetést, ám eláruljuk, hogy hol találod meg, ha nem bírsz a kíváncsiságoddal: a Videogamer oldalát keresd fel.

Az Amazon azóta eltávolította a szöveget a tárgyak leírásából és a szoborról készült képen is elhomályosították a sorokat. Ennek ellenére azonban sokak számára már visszacsinálhatatlan a dolog.

A Batman: Arkham Knight előreláthatóan júniusban kerül kiadásra PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az emlegetett gyűjtői csomag ára 80 font Angliában és 100 dollár az USA-ban.

Forrás: vg247.com

Fotó: nerdcotics.com és gamespot.com

Írta: Ambróz Nóra