Jump to content

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin patch

2015. 01. 15. 16:00

A Software bejelentette a Dark Souls 2 közelgő ingyenes frissítéseinek jegyzékét, melyek hamarosan érkeznek a különböző platformokra, ahova egy új karaktert és egy új gyűrűt is hoznak sok más mellett.

A frissítések sora Namco blogján jelent meg először. Az update előreláthatóan február 5-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Grafikai fejlesztések a várakozásokkal ellentétben nem érkeznek az Xbox One és PS4 verziókkal, ám bekerül az új Scholar of the First Sin karakter és a patch minden verziót közelebb hoz egymáshoz játékmenet szempontjából.

A jegyzék meglehetősen hosszú, melyen érdekes pontok is akadnak. A Scholar of the First Sin karakter ugyan bekerül, ám nem sok más említés esik erről. Ezenkívül új tárgyleírások is érkeznek, mely nagyszerű hír mindazoknak, akik szeretik a játék történetét bújni.

Ezenkívül egy új gyűrű, az Agape Ring is bekerül a játékba. Ez a darab lelkeket nyel el, melyeket online játék során gyűjthetsz, ám csupán egy meghatározott számot lehet belőlük egyszerre elspájzolni.

A blogon a változtatások teljes listáját megtalálod.

A Scholar of the First Sin áprilisban jelenik meg.

Forrás: vg247.com

Fotó: forbes.com

Írta: Ambróz Nóra