Jump to content

Diablo 3 patch számos újdonsággal

2015. 01. 15. 14:00

A Diablo 3 frissítés számos zamatos újdonsággal kecsegtet. Az elmúlt idők legnagyobb Diablo 3 patch-e az Ultimate Evil Edition nagyságrendjéhez mérhető.

Az egyik legkomolyabb változtatás az Ancient tárgyak bekerülése, melyek a Legendary tárgyak erőteljesebb változatai. Ezek Torment I-en vagy magasabb szinten eshetnek, illetve van rájuk egy kis esélyed minden alkalommal, amikor egy Legendary vagy Set tárgyak kapsz, craftolsz. Ezenkívül vásárolhatsz belőlük Kadala-tól.

Mivel most már a Legendary felszerelésnél is találhatsz jobbat, ezért még a legritkább Legendary-k is gyakoribbak lesznek.

A másik fontos pont, hogy a Treasure Goblinok esetében innentől üzenet jelzi, ha meghalnak vagy elmenekülnek. Ezenkívül a Crafting Materials és a Gems stack mérete 5000-re emelkedett.

Továbbá egy sor bug fix is kerül a csomagba. Ha szeretnél minden részlettel megismerkedni, akkor a Battle.net-en megtalálod a teljes Mac és PC frissítésjegyzéket és a konzolokhoz tartozó változatot is. Ez utóbbiak sokkal rövidebbek, így talán érdemes ezeket felkeresned, ha rövid összegzést szeretnél.

Forrás: vg247.com

Fotó: gamespot.com és codeswholesales.com

Írta: Ambróz Nóra