Jump to content

Jön a Demon Gaze fejlesztőinek játéka áprilisban

2015. 01. 23. 16:00

Az Operation Abyss: New Tokyo Legacy egy ígéretesnek tűnő, dungeon crawler RPG, melynek fejlesztésért az Experience csapata felelős. A team nevét érdemes megjegyezni, hiszen ők álltak korábban a Demon Gaze hátterében is.

A NIS America-nak köszönhetően az Operation Abyss: New Tokyo Legacy nyugaton is megjelenik majd digitális és fizikai formában is. Kiadására elsőként Észak-Amerikában lehet számítani, ahol Vita-ra április 14-én jelenik meg, melyet április 17-én az európai debüt követ.

Az RPG játékmenetet jelen esetben leginkább a sci-fi és a cyberpunk hatja át, mely elsősorban azok tetszését nyerheti el, akik korábban lelkes játékosai voltak a Persona-nak és hasonló játékoknak. Ilyen módon némiképpen szemben áll a koncepció a hagyományos fantasy alapú dungeon crawlerekkel.

A közeli jövő időbe helyezett Tokióban játszodó események részeseként a játékosoknak a Variant-oknak elnevezett ellenfelekkel kell felvenni a küzdelmet, akik lényegében genetikailag módosított teremtmények egy másik dimenzióból.

A játékot Japánban már tavaly kiadták. Ne felejtsd el megnézni a game trailerét!

Forrás: vg247.com

Fotó: rpgfan.com és segmentnext.com

Írta: Ambróz Nóra