Jump to content

Az Alien: Isolation eladása átlépte az egymilliót

2015. 01. 25. 16:00

A Creative Assembly és a SEGA tegnapelőtt büszkén bejelentették, hogy az Alien: Isolation eladásai végre átlépték az egymilliós álomhatárt.

(A büszkeséget csak feltételezzük abból, hogy írtak az esetről, mert mint ahogy a PR levelek esetében szokásos, maga az üzenet egy fikarcnyi érzelemre utaló részletet sem tartalmazott.)

A nagyon szűkszavú és hivatalos levélen túl azonban a kreatív vezetés egyik tagja, Alistair Hope nagyon is úgy nyilatkozott, mint aki rettenetesen örül annak, hogy a játék végre sikeresen átlépett egy újabb küszöböt:

„Fantasztikus nézni az értékeléseket és megkapni a játékosok reakcióit, akik a Sevastopol Station [szevasztopoli állomás] gyomrában csücsülnek és félelemmel gondolkodnak a következő lépés megtételén.” mondta.

„A célunk az volt, hogy egy olyan Alien-játékot alkossunk meg, melyet mi magunk is szívesen játszanánk. Úgy látszik a számokból, hogy sikerült olyat kreálnunk, melyet rajtunk kívül egymilliónyi ember szeretne még játszani. … Reméljük még több gamer fogja élvezni az Alien: Isolation-t 2015 folyamán.”

Az egyes szám első személyben játszható túlélő horror elérhető PC-re, PlayStation 3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is egyaránt.

Forrás: vg247.com

Fotó: ign.com és gospelherald.com

Írta: Ambróz Nóra