Jump to content

Hogy áll a The Witcher 3 perpillanat?

2015. 01. 28. 14:00

A The Witcher 3: Wild Hunt jelenlegi előnézeti változata full-HD-ben futott PlayStation 4-en, míg csak 900p-t produkált Xbox One-on.

A német Gamestar weboldalán megjelent egy beszámoló a The Witcher 3 előnézetét bemutató eseményről, melynek során az újságírók megismerkedhettek a játékkal mindhárom platformon, melyre ki lesz adva, azaz PC-s, PS4-es és Xbox One-os tapasztalatok is vannak.

A beszámoló sajnos átesett néhány Google Translate fordításon, de minden tőlünk telhetőt megtettünk a hitelességért.

„A konzolok párbajából egyértelműen a PlayStation 4 kerül ki győztesen. Noha a textúrák kissé elmosódottabbak, mint a PC-s „magas” beállítások esetében, ám ezek a részletek egy normális TV esetében tartott távolságnál már alig észrevehetőek. Ezenkívül a witcherek kalandjait PS4-en 1080p-ben élheted át, noha mindössze 30 fps-sel, ám ez sem tűnt számunkra zavarónak.”

„Az Xbox One esetében Geralt szintén 30 fps-sel vadászhat szörnyekre, ám mindössze 900p mellett. A textúrák agyonmosottabbak, mint a PS4 esetében. Amennyire a CD Projekt ígéri, hogy még polírozás zajlik náluk, úgy reméljük, hogy ebből az származik majd, hogy az Xbox verziót is felnyomják 1080p-re, ám ezzel kapcsolatban még nem mondtak semmit. Összegezve a PS4 képe élesebb és a színek is élénkebbek.”

A játéknak egyelőre még van egy kis ideje alakulni, így valóban van még remény a változásra, mint ahogy azt már láttuk korábban a Destiny és a Diablo 3: Ultimate Evil Edition esetében.

Forrás: vg247.com

Fotó: gamersbook.com és hwzone.co.il

Írta: Ambróz Nóra