Jump to content

Mini-játékokkal még több Magicka 2 tartalom

2015. 01. 31. 10:00

A Magicka 2 kiadója, a Paradox Interactive felkínálta a játék legelszántabb rajongói számára a lehetőséget, hogy ingame jutalmakat kapjanak azért, ha más játékokat próbálnak ki.

A Magicka weboldala innentől különböző mini-játékoknak ad majd átmenetileg helyet, melyek egészen a Magicka 2 az idei év folyamán kicsit későbbre várható PC-s és PS4-es kiadásáig tartanak majd. A játékokat kipróbálva te is hozzátehetsz a közösség nagy, megosztott pontszámához, mely bizonyos lépcsőfokonként játékbeli tartalmakat old majd fel. Emellett különböző más bónuszokhoz is hozzájuthatsz, mint például az akció során kiosztásra kerülő exkluzív fórum kitűzők.

Az első kipróbálható játék a Flappy Bird távoli rokona és az Imprecise Wizard névra hallgat. Ahhoz, hogy játszhass mindössze egy Paradox fiókra van szükséged és már bele is vetheted magadat a pontszerzés közepébe.

Emellett szeretnénk figyelmedbe ajánlani a játék újabb mókás trailerét, melynek sztárja ezúttal Brad, a vámpír, aki a karaoke trailer énekeseként lehet ismerős.

Forrás és fotó: vg247.com és gamespot.com

Írta: Ambróz Nóra