Jump to content

Ermac is csatlakozik a Mortal Kombat X csapatához

2015. 02. 01. 16:00

A Mortal Kombat X legutóbbi Twitch streamje a várható menetben zajlott. A NetherRealm ismét beváltotta az újabb bemutatóra tett ígéretét. Ezúttal Ermac érkezik hozzánk.

Ahogy azt már sejteni lehetett a teaserekből a legújabb bejelentett karakter valóban Ermac. Akárcsak a többi Mortal Kombat X karakter Ermac is három stílust ismer, melyek a Master of Souls, a Mystic és a Spectral nevet kapták.

Ermac különleges mozdulatai közt telekinetikus fogások és teleportáció szerepelnek, emellett képes lesz lövedékekkel elkábítani ellenfelét, illetve a telekinézis segítségével tartani a távolságot, lebegni és repülni. Ermac története is érdekes, hiszen a létezéséről szóló pletykák kezdetéig jócskán vissza kéne nyúlnunk az időben. Az eleinte sokat idézett hoaxként létező karakter először Scorpion paletta cseréjeként jelent meg az Ultimate Mortal Kombat 3-ban, majd önálló alakká a Mortal Kombat: Deception során vált. Nemrégiben egy meg nem erősített hiba miatt következtettek sokan arra, hogy Reptile mellett egy másik titkos karaktert is fel lehet majd oldani, mely Ermac lett végül.

Ermac háttersztorija szerint egy halott harcos, akinek jellegzetes trükkje a Telekinetic Slam, melynek okán tipikusan olyan haláleseteket okoz, melyeknél az ellenfeleit szó szerint földbe döngöli. Ezúttal jellemzőbb lesz rá, hogy kihívóinak testét tekergeti szanaszét vagy éppen letépi a fejüket, melyet ezt követően a nyakunkon keresztül a mellkasukból varázsol elő ismét – mindezt telekinézissel.

Forrás és fotó: vg247.com és galleryhip.com

Írta: Ambróz Nóra