Jump to content

Készül a Trónok harca teljes kontinense Minecraftban

2015. 02. 04. 14:00

Ismét előkerült a WesterosCraft projekt, melynek során a Trónok harcának javarészt helyszínt adó kontinenst 125 ember próbálja meg elkészíteni Minecraft-ban.

Nem kevés roppant ambíciózus Minecraft projekt létezik jelenleg, ám kevesen merészkednek odáig, mint a WesterosCraft. Először az ötlettel 2013 januárjában találkoztunk, ám azóta hatalmas előrelépés történt.

„Azt mondhatnánk, hogy a 70%-kal végeztünk. Mióta utoljára beszéltünk, fejlesztettünk egy saját launchert a játékhoz, mely a saját WesterosBlocks modunkkal van felszerelve. Ez mintegy 50 egyedi blokkot és textúrát tartalmaz, melyek a mi szerverünk számára készültek” mesélte Jacob Granberry, a projekt feje a Kotaku-nak. „Teljesen átfestettük a térképet az új textúrákkal, míg néhány épületet átépítettünk, melynek köszönhetően nagyobbak és realisztikusabbak lettek. Emlékeztek még Királyvár egy-két évvel ezelütti állapotára? Nos az egész várost most újra az alapoktól kezdtük.”

Az alábbi videóban megnézheted, hogyan haladnak a munkálatok, míg a hivatalos weboldalon arról is informálódhatsz, hogy szállhatsz be a monumentális projektbe.

Forrás: vg247.com

Fotó: boiledbeans.net és wallpaperswa.com

Írta: Ambróz Nóra