Jump to content

Újabb trailer a harcmentes MMO-ból, a Wanderből

2015. 02. 27. 14:00

A Wander koncepciója legalábbis sajátos. Az MMO megszokottan harcra fókuszált műfajában egy teljesen vérengzésmentes játékmenetet szeretne bemutatni, melynek során a varázslatos világ többi lakójával együttműködhetsz és különböző egyedi életformák bőrébe bújhatsz.

A Wander játékosai mindannyian egy vándorló fa, azaz egy Oren bőrében kezdik történetüket, ám előrehaladásuk során számos egyéb testet ölthetnek fel, melyekben más és más szemszögekből fedezhetik fel környzetüket és a különleges világ titkait.

Egy ilyan sajátos felvehető formát mutat be a legfrissebb trailer. Az eddig nem látott életforma egy különleges kétéltű, mely az Azertash elnevezést kapta. Ismerkedj meg a Wander csodálatos világával a trailerben:

A játék kiadásáról annyit tudunk, hogy PC-re és PS4-re is meg fog jelenni „hamarosan”. Ha a több mint különleges koncepció neked is felkeltette az érdeklődésedet, akkor elővásárolhatod a game-et a saját oldalukon, ahonnan egyébként az is kiderül, hogy fejlesztők ausztrálok és a Wander MMO nevet választották maguknak. Huh.

Forrás: vg247.com

Fotó: steamcommunity.com és za.ign.com

Írta: Ambróz Nóra