Jump to content

Mortal Kombat X: rövid hírek

2015. 03. 20. 10:00

Megérkezett a Mortal Kombat X digitális előrendelése és vele együtt az ígéret, hogy a korai vásárlók már egy kicsivel előbb letölthetik a játékot, mint április 14-e. Emellett néhány eddig be nem jelentett karekterről is említés esett és bemutatkoztak a Quitality-k.

A Mortal Kombat X már előrendelhető az Xbox Live-on keresztül Xbox One-ra. Noha Major Nelson bejelentése nem jelöl meg pontos dátumot, hogy a játék mikortól lesz előtölthető, mégis legalább megerősítette ennek lehetőségét. A PC, PS4 és Xbox One kiadásokra április közepéig kell várni, míg a PlayStation 3 és Xbox 360 verzió nyár közepén érkezik.

A Mortal Kombat előrendelésének oldalán az Xbox Store-ban Predator is fel van sorolva Jason Vorhees mellett, mint egyike a már ismert kettőnek a négy extra karakterből a Kombat pakkban vagy a Premium Edition csomagjában. Rajtuk kívül két további klasszikus karakter, kinézetek és a Samurai Pack is benne foglaltatik a 129,45 dollárra meghirdetett prémium ajánlatban.

A legutóbbi Mortal Kombat X élő stream sokkal többet is elárult, mint amennyit első látásra észrevettél. Az IGN újságíróiank azonban feltűnt, hogy még be nem jelentett karakterekre utalt a videó: Stryker, Rain, Smoke, Kabal és Cyrax is említésre került.

Sajátos megoldással álltak elő a fejlesztők a rage quit, azaz haragból való kilépés kezelésére. A sértődötten távozó fél, amint kilép Quitality-t szenved el, mely rokona a Fatality-knek és Brutality-knek. Látvány tekintetében a dolog úgy néz ki, hogy a Quitality egész egyszerűen felrobbantja a leaver fejét.

Forrás: vg247.com

Fotó: gaming-age.com és primagames.com

Írta: Ambróz Nóra