Jump to content

A The Witcher 3 hatalmas térképe és az első két kieg

2015. 04. 08. 12:00

A CD Projekt RED nem viccelt, amikor azt állította, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt olyan hatalmas világtérképpel rendelkezik, mely harmincszorosan meghaladja a The Witcher 2 területét, de még a Skyrimot is maga mögé utasítja. A hamarosan elkézülő játék fejlesztői emellett már két nagyszabású DLC-n is dolgoznak.

Az óriási hivatalos térkép egészen más perspektívába helyezi a korábban kiszivárgott verziókat. Első megítélésre valóban méreteiben meghaladja még a Skyrim nyitott világát is, mint ahogy azt a fejlesztők ígérték.

A hétvége folyamán szó esett arról, hogy a játékba szigetek is felfedezésre várnak, melyeket úszva vagy vitorlázva közelíthetsz meg. Végre ezeket a térképen is láthatod. A maximalisták így akár kétszáz órát is kihozhatnak a játékból.

Ehhez további harminc órát adnak majd a fizetős kiegészítők. Közülük az első, a Hearts of Stone tíz órányi új kalanddal bővíti a játékot, melynek során Geralt a No Man’s Landként ismert terület vadonjaiban és Oxenfurtban próbálja meg teljesíteni a rejtélyes, Man of Glass elnevezésű megbízójától kapott szerződést.

A második kieg a húszórás Blood and Wine, mely Toussaint régiójával ismertet meg, ahol nem dúlt a háború. A Hearts of Stone októberben, míg a Blood and Wine 2016 első negyedében jelenik meg. Mindkét kieget előrendelheted az összes platformon (PC, PS4, Xbox One) mától az Expansion Pass igénybevételével, mely 25 dollár körüli áron jelenik meg. A május 19-én kiadásra kerülő játék emellett 16 további, ingyenes DLC-t is tartalmaz majd.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra