Jump to content

A TDK jól választott beugrót Alex Ich személyében

2015. 04. 29. 10:00

A Team Dragon Knights lett az egyetlen csapat, melynek sikerült a kihívók közül bejutni az LCS versenyébe a nyári promóciós sorozat folyamán. Továbbjutásuk nem kis mértékben köszönhető a náluk csereként játszó, az európai versenyekről már ismert midlaner, Alex Ich kivételes teljesítményének.

Miután résztvettek az LCS öt szezonjában összesen három különböző néven, a Team Winterfox lett végül az egyetlen olyan LCS csapat, mely kiesett az európai és amerikai nyári promociós széria során 2015-ben, mely szombaton, április 26-án ért véget.

A Team Winterfox-ra a kihívók közül a Team Dragon Knights-nak sikerült vereséget mérnie, akiket midlanerük Seo „Kyle” Ji-sun nemrégiben hagyott el. A csapat kénytelen volt helyette cserejátékosra hagyatkozni, ám ez korántsem rontott teljesítményükön. Éppen ellenkezőleg! A beugróként játszó Alex Ich igazi veteránhoz méltó demonstrációval emlékeztetett mindenkit arra, hogyan vált egykor híressé, így a négy meccsből álló sorozatot végül egy 7-1-es Kog’ Maw produkcióval zárta. Ezzel a TDK helye már garantált az NA LCS színpadán.

Nézd meg a küzdelmet eldöntő meccseket a Youtube-on vagy a Twitch-en.

Az LCS nyári szezonja május 28-án veszi kezdetét.

Forrás és fotó: newsoflegends.com

Írta: Ambróz Nóra