Jump to content

A Yooka-Laylee 24 óra alatt megkapta a támogatást

2015. 05. 03. 12:00

A Playtonic a Kickstarteren kezdte el gyűjteni a közösségi támogatást Yooka-Laylee névre hallgató projektje számára, mely elérte másfél millió dolláros Stretch Goal-ját másnapra, így egyszerre jelenhet meg minden platformon.

Amint összegyűlt a támogatás, a Yooka-Laylee Linux, Mac, PC, PlayStation 4, Wii U és Xbox One kiadása is biztossá vált, mely platformokon a játék számára elengedő forrás gyűlt össze, hogy egyszerre jelenjen meg mindenütt.

Amint a Kickstarter oldal beindult, az ötlet támogatói azonnal elkezdték adományaikkal bombázni a projektet, így rövidesen semmi kétség nem volt azzal kapcsolatban, hogy a végső célt is sikerül elérni a kampányban.

Ezt követően két újabb Stretch Goal került a listára, melyek elérésével 1,1 millió fontnál egy új N64 shader mód és egy DK Rap Grant Kirkhope-tól kerül a csomagba a játék végén olvasható stáblista mellé, majd 1,2 millió fontnál a fejlesztők Let’s Play végigjátszási videókat is kiadnak majd.

A projekt órája még 45 napon keresztül ketyeg. A cikk írásának idején 28 639 támogató küldött be összesen 1 020 500 fontot a 0Yooka-Laylee elkészüléséhez.

Forrás és fotók: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra