Jump to content

A Rare új játékot jelent be az E3 2015-ön

2015. 05. 04. 12:00

Úgy látszik, a Rare új játék bejelentésére készül az E3 2015 eseményén. Egyelőre csak spekulációink vannak, hogy mit terveznek.

Sem a Rare, sem a Microsoft nem tette eddig közzé, hogy bejelentésre készülnének, ám a dolog így sem maradt titok. Az IGN észrevette, hogy a Rare kreatív igazgatója, Simon Woodroffe tweetjei közt szó esett egy új projektről. Ebből a tweetből derült ki az is, hogy a játék az E3-on kerül bemutatásra. Woodroffe tweetjei sajnos védettek, így sem nem láthatjuk, sem nem ágyazhatjuk be a cikkbe a forrást.

A Rare-től azonban már jó ideje várunk hasonló híreket, hiszen a zeneszerző, Robin Beanland is elárulta, hogy arra számít, az idei egy jó év lesz a Rare-nek. Egy jó ideje a Rare a Kinect játékok iránt elkötelezett, ám mióta a kamera nem jár az Xbox One-hoz a stúdió „ambiciózus” új terveket lett kénytelen kovácsolni.

Pletykák szóltak már arról, hogy jön a Battletoads vagy a Banjo Kazooie folytatása, ám semmiben sem lehetünk még biztosak. Mi az utóbbira fogadnánk, ha kéne tippelni, azok után, hogy a Yooka-Laylee mekkora sikert aratott a Kickstarteren, ugyanis ez jól mutatja, mekkora kereslet van a hasonló játékokra.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra