Jump to content

Jön a Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka

2015. 05. 04. 16:00

A Lords of the Fallen fejlesztője, a Deck13 és a Divinity: Original Sin-ért felelős Larian Studios is új projekteken dolgozik, melyeket mindkét stúdió az E3 2015 alatt szeretne bemutatni.

Kiadóként mindkét beígért játék mögött a Focus Home Interactive áll. A francia sajtókiadásban, melyet PDF-ként küldtek szét a Focus bejelentette, hogy mindkét cím bemutatására az E3 2015 alatt kerül sor, adta hírül az RPG Codex oldala.

„Két nagyobb kooperációs projekt kerül bemutatásra Los Angeles-ben az E3-on, a legnagyobb nemzetközi játékvásáron.” mondta a cég a francia Google-fordító szerint. „Az újdonságok közt a Focus prezentálni fogja a 2014-es legjobb német stúdió, a Deck 13 új alkotását, akiknek legutolsó játéka, a Lords of the Fallen, csaknem egymillió példányban kelt el konzolokon és PC-n 2014 októbere óta.”

„Egy másik, ennél újabb együttműködés a belga Larian stúdióval együtt zajlott, akik a Divinity széria fejlesztői. A Focus és a Larian egy fantasztikus meglepetéssel készülnek a világ játékosai és újságírói számára, akik ellátogatnak az E3-ra Los Angeles-ben.”

A Focus emellett a Vampyrt is, a Dontnod új RPG-jét is elhozza az E3-ra.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra